Fuafuaga Autu ole masini fufulu ta'avale e le fa'afeso'ota'i

1. O se masini tamea ta'avale, e aofia ai: se fa'avaa fafo e le itiiti ifo ma le lua vaega fa'avaa pito i luga na fau e fa'amanino ai se ala i luga o le pito i totonu;o se masini e leai se afi e fa'amauina i le va o isi fa'avaa fa'afeagai ina ia mafai ai ona fealua'i i luga o le ala, lea e leai se masini fa'aoso i totonu o le gantri;se afi faʻapipiʻi i le faʻavaa;pulley ma le laina ave taavale o lona uiga o lo'o fa'amauina i le afi ma le gantri ina ia mafai ai e le afi ona fa'aola le gantri i luga o le ala;ia le itiiti ifo ma le lua fusi lima faʻapipiʻi faʻamau i le gantri ina ia faʻalagolago i lalo mai le gantri;ia le itiiti ifo ma le tasi le laina sapalai vai faʻamautu i le itiiti ifo ma le tasi o vaega faʻapipiʻi lima;ma ia le itiiti ifo ma le tasi le laina sapalai vailaʻau faʻamautu i le itiiti ifo ma le tasi o mea faʻapipiʻi lima fufulu.

2. O le masini o le tagi 1 lea e mafai ai ona fa'asino le laina vai e tusa ma le fasefululima tikeri le mamao mai le laina masani i se ta'avale o lo'o fufulu.

3. O le masini o le tagi 1 lea e mafai ai ona fa'asino le laina tu'uina atu vaila'au pe tusa ma le fasefululima tikeri le mamao mai le laina masani i se ta'avale o lo'o fufulu.

4. O le masini o le tagi 1 lea e fa'apipi'i ai lima ta'imea ta'itasi e aofia ai se lima tamea e mafai ona pivote ina ia fealua'i i totonu o se va'aiga e tusa ma le ivasefulu tikeri ina ia mafai ai e le laina tu'u vai po'o le laina tu'u vaila'au e mafai ona taamilo mai le tusa ma le fasefululima tikeri i le o le tasi itu o le laina masani e agai i le taavale e tusa ma le fasefululima tikeri i le isi itu o le laina masani e faasino i le taavale.

5. O le masini o le tagi 1 lea e faʻapipiʻi ai lima taʻavale e aofia ai se lima fufulu e mafai ona faʻagaioia i totonu agai i se taavale o loʻo fufulu ma fafo ese mai le taʻavale o loʻo fufuluina e faʻaaoga ai le mamafa o le pneumatic, lea e faʻapipiʻi ai faʻatasi lima fufulu i luga o se faʻataʻavalevale. fa'amauina i se mea fa'avaa fa'alava fa'alava fa'amau fa'amau i vaega fa'avaa pito i luga.

6. O le masini o le tagi 1 lea e mafai ai ona fealua'i fa'alava fa'alava fa'atasi ma le ta'avale mai le ta'avale i luma i tua o le ta'avale, fa'apea fo'i ma le fa'alava fa'alava aga'i ma mamao ese mai le ta'avale.

7. O le masini o le tagi 1 lea o loʻo i ai le faʻaogaina o le vai i lalo o le maualuga o le mamafa ma le faʻaogaina o vailaʻau i lalo o le mamafa.

8. O le masini o le tagi 1 e aofia ai le tasi pe sili atu foam tatala fa'amau fa'amau i le gantri.

9. O le masini o le tagi 1 lea e fausia ai le faavaa i alumini extruded.

10. Se faiga fa'amamā ta'avale, e aofia ai: se fa'avaa i fafo o lo'o iai se ala fa'atumauina i totonu ole pito i luga a itiiti ifo ma le lua;o se masini e leai ni afi e leai se malosi i totonu o lo'o fa'amauina i le va o isi fa'avaa fa'afeagai ina ia mafai ona fealua'i i luga ma toe fo'i i luga o le ala;ia le itiiti ifo ma le lua fusi lima faʻapipiʻi faʻamau i le gantri ina ia faʻalagolago i lalo mai le gantri;ma ia le itiiti ifo ma le tasi le laina sapalai vai faʻamautu i le itiiti ifo ma le tasi o le faʻapipiʻi lima, lea o le laina sapalai vai o loʻo i ai se faʻamalo e faʻasino i le tusa ma le fasefululima tikeri le mamao mai le laina masani i se taʻavale o loʻo fufulu.


Taimi meli: Tes-30-2021